Kort om oss:

Katharina Tufvesson
Yogalärare, Mindfulnessinstruktör,  Stressterapeut och Coach
Yogalärare med passion för rörelse där kroppen och själen får samverka på ett harmoniskt sätt. Är diplomerad mindfulnessinstruktör via Mindfulnesscenter samt stressterapeut och har arbetat många år med friskvård och hälsa på arbetsplatser. Arbetar även som utbildare i Friskis&Svettis Riks Yoga utbildarteam. Har ett stort intresse för naturen och dess helande kraft och var med och drev Hälsoträdgården i Torup.
Är Be Woman facilitator och driver "Kvinnligt Sinnligt" tillsammans med själssyster Sandra Hofer.
Har också utbildning inom NVC, Non Violent Communication och Hälsopsykologi.

IMG_0321 IMG_0321

Martin Tufvesson
Personlig utvecklare
Föreläsare, Coach, Reseledare och Samtalsledare. Arbetar med personlig utveckling för män. Är utbildad och certifierad ICF coach sedan 2009. Har gått en ett-årig KBT utbildning.  Har sedan 2010 på egen hand studerat och utforskat esoteriska frågor ur ett brett perspektiv (både i och utanför Sverige).

Jag driver Spirit of Man som erbjuder personlig utveckling för män genom resor, vandringar, kurser, föreläsningar och online-träffar. 

Jag erbjuder egenföretagare hjälp att nå ut på sociala medier genom smarta videoinlägg och bra strategi. Inom samma område bistår jag även att hjälpa mina klienter att hitta sin sanna story så att de kan kommunicera ut sitt budskap gemom en ren och harmonisk frekvens.