YOGA

Vi har regelbundet yogaklasser online. Du hittar utbudet i vårt kalendarium. Katha är utbildad i Sama yoga, Hatha yoga, Yin yoga och Restorative Yoga och är  Mindfulnessinstruktör. Hon har lett Yoga på F&S i många år och är där verksam som utbildningsledare inom Friskis Yoga.  
Vi har klasser i Yinyoga, Sama Yoga och Återhämtningsyoga.  Yogan passar såväl nybörjare som erfaren. 

loading...

Våra olika typer av yoga

Sama Yoga
Yogan passar dig som vill ha en fysisk och samtidigt lugn yoga, van eller nybörjare, vi guidar på din nivå.
Sama Yogan är inkännande och följsam med inspiration från Hatha Yoga, Qi Gong mm. Vif fokusear på balans och harmoni i både kropp & själ. I Sama yoga använder vi en del Mantran för att förstärka och fördjupa flöden och övningar. Vi bjuder in några och välkomnar dig att låta din röst ta plats


 Se kalendarium för aktuella yogatider.
 

Yinyoga
Yinyoga är en mix av Yoga och Mindfulness med rötter i den kinesiska läran. Vi gör relativt enkla, mjuka övningar som vi stannar i under en längre tid. Vi slappnar av och vilar i nuet. Med hjälp av medveten andning fokuserar vi på kroppens innersta delar och släpper på stelhet och spänningar. Avslutas med vila och mental avslappning.
Se kalendarium för aktuella yogatider.

 

Priser & övrig information
Yoga online 180:-/gång.
Alla klasser spelas in och du har tillgång till inspelningen 1 vecka framåt. Det ger dig möjlighet att ta del av yogan oavsett om du kan vara med vid livetifället eller inte.