YOGA

Vi har regelbundet yogaklasser i vår studio. Du hittar utbudet i vårt kalendarium. Katharina är utbildad Hathayogalärare, Yinyogalärare och Mindfulnessinstruktör. Hon har lett Yoga på F&S i många år och är där verksam som utbildningsledare inom Friskis Yoga. En stor inspirationskälla är Samayogan och dess grundare Sky Akasha Tobias. Vi har klasser i Hatha, Yin och Restorative. Vi bjuder på te efter varje klass. Yogan passar såväl nybörjare som erfaren. 

loading...

Våra olika typer av yoga

HathaYoga
Yogan passar dig som vill ha en fysisk men lugn yoga, van eller nybörjare, vi guidar på din nivå. Ordet Hatha är sanskrit och en sammansättning av två ord, ha som betyder sol och tha som betyder måne. Förenklat kan man säga att Hathayoga syftar till att skapa balans mellan dessa två energier. Balans mellan aktivitet och stillhet. Vi förklarar ofta yoga som förening, en förening mellan kropp och själ.
Se kalendarium för aktuella yogatider.

 

Yinyoga
Yinyoga är en mix av Yoga och Mindfulness med rötter i den kinesiska läran. Vi gör relativt enkla, mjuka övningar som vi stannar i under en längre tid. Vi slappnar av och vilar i nuet. Med hjälp av medveten andning fokuserar vi på kroppens innersta delar och släpper på stelhet och spänningar. Avslutas med vila och mental avslappning.
Se kalendarium för aktuella yogatider.

 

Priser & övrig information
Priset varierar beronde på kursens omfattning, se under de olika tiderna i kalendariumet. Vi har även några drop in platser på varje kurs, först till kvarn. Vid drop in kan du antingen använda ett klippkort eller betala per gång enligt nedan priser
Klippkort (20 ggr): 2 700 kr (fr o m 1/1-2020)
Klippkort (10 ggr): 1 500 kr (fr o m 1/1-2020)
Yoga per gång: 175 kr 

För att säkra din plats köper du hela kursen.
Klippkorten  gäller 1 år från inköpsdatum. 
Vi har plats för 6-10 personer (beronde på klass). Yogamattor, filtar och meditationskuddar finns att låna och vi bjuder på te efter varje klass.