YOGA

Vi har regelbundet yogaklasser i vår studio. Du hittar utbudet i vårt kalendarium. Katha är utbildad i Sama yoga, Hatha yoga, Yin yoga och Restorative Yoga och är  Mindfulnessinstruktör. Hon har lett Yoga på F&S i många år och är där verksam som utbildningsledare inom Friskis Yoga.  
Vi har klasser i Sama Yoga, Yin och Restorative. Vi bjuder på te efter varje klass. Yogan passar såväl nybörjare som erfaren. 

loading...

Våra olika typer av yoga

Sama Yoga
Yogan passar dig som vill ha en fysisk och samtidigt lugn yoga, van eller nybörjare, vi guidar på din nivå.
Sama Yogan är inkännande och följsam med inspiration från Hatha Yoga, Qi Gong mm. Vif fokusear på balans och harmoni i både kropp & själ. I Sama yoga använder vi en del Mantran för att förstärka och fördjupa flöden och övningar. Vi bjuder in några och välkomnar dig att låta din röst ta plats

 Se kalendarium för aktuella yogatider.
 

Yinyoga
Yinyoga är en mix av Yoga och Mindfulness med rötter i den kinesiska läran. Vi gör relativt enkla, mjuka övningar som vi stannar i under en längre tid. Vi slappnar av och vilar i nuet. Med hjälp av medveten andning fokuserar vi på kroppens innersta delar och släpper på stelhet och spänningar. Avslutas med vila och mental avslappning.
Se kalendarium för aktuella yogatider.

 

Priser & övrig information
Vi säljer klippkort till vår yoga, du väljer att boka dig från gång till gång eller för flera veckor framåt.
Först ill kvarn 


Klippkort (10 ggr): 1 600 kr 
Yoga per gång: 180 kr  (längre klasser och event, separata priser)

Klippkorten  gäller 2 år från inköpsdatum. 
Vi har plats för 6-10 personer (beronde på klass). Yogamattor, filtar och meditationskuddar finns att låna och vi bjuder på te efter varje klass.