TRANSFORMERANDE SAMTAL

När avsatte du senast en timme för prata om ditt liv, önskningar och drömmar? De flesta av oss gör inte det. Vi tycker helt enkelt att det räcker med vårt vanliga "tänkande" i vardagen. Vad som gör den stora skillnaden med att träffa en coach är att du aktivt får sätta ord på både tankar och känslor. 

De flesta blir förvånade på vad som kommer ut när de ger sig tid att lyssna på sin inre röst. Tillsammans med mig som coach kan du utforska både dina tankar och känslor. Vad styr dina livsval i dag? Är du i synk med ditt innersta jag eller har du tappat bort dig själv på vägen?  Kanske står du i ett vägskäl och behöver ta dig en funderare på vart alternativen leder, och vart du egentligen vill?

Min roll som coach är att vara en aktiv lyssnare som flikar in frågor som gör att du ser dig själv klarare. Jag är även ett stöd för att du skall kunna omsätta dina inre insikter till förändringarna i det yttre. När våra samtal har gett dig en knuff tillbaka i flödet så behöver du inte mig längre. Då tackar jag för att jag fått ta del av din resa och önskar dig ett lyckligt och harmoniskt liv - För det är så livet är menat att levas!

INLEDANDE KRAFTFULLT SAMTAL (inledande samtal á 1 h) Pris: 700 kr ex moms.
Att boka ett kraftfullt samtal kan vara en bra inleding för att känna på hur jag arbetar som coach och för att få grundläggande klarhet om din väg. Vad vi oftast gör under samtalet är att utforska ditt nuläge samt titta på hur de överensstämmer med var du vill vara. Därefter bestämmer du om du vill ha mer coaching och vilket paket som i så fall passar dig. Timman kan bakas in i ditt paket om du väljer att köpa ett paket.

TRANSFORMERANDE COACHSAMTAL (1-1,5 h/ tillfälle)
Coachsamtal är oftast en naturlig fortsättning på de inledande kraftfulla samtalet. För mig är alltid coacahing att  sätta fokus på sitt inre förhållingssätt till sig själv. Att utforska vem man egentligen är, bortom egna och andras föreställningar. Genom att lyssna på din egen inre visdom så ger sig oftast de kommande stegen av sig själv. Jag är med dig hela vägen och ingjuter mod när du börjar trampa upp nya nya spännnande stigar i livet.

VAR SES VI?
Coachingsessionerna gör vi över Zoom eller fysiskt på avtalad plats. Jag kan träffa dig i Höllviken eller Malmö på eget kontor eller kan komma till dig om avståndet är rimligt.

PRIS
Jag använder klippkortsprincipen där du köper ett antal timmar enligt nedan som du sedan uttnyttjar över tid som det passar dig. Moms tillkommer om jag fakturerar ett företag. Samtliga klippkort har en giltighetstid på 2 år.

10h: 9.000 kr (ca 3 månaders ömsesidigt engagemang)
20h: 16.000 kr (ca 6 mån ömsesidigt engagemang)
30h: 21.000 kr (ca 12 månaders ömsesidigt engagemang)

HUR SER PROCESSEN UT?
Inledningsvis brukar det vara bra att ses en gång i veckan, ca 1 till 1,5 h/gång. Efter en tid så brukar det naturligt bli inte glesare. Allt handlar om att få tag i vilka bitar du vill jobba med och att du sedan får tid att omsätta det nya förhållningssättet i din vardag. Processen och din väg kommer att bli allt klarare över tid.

VILKET PAKET SKALL JAG VÄLJA?
Det är en fördel för dig och dina resultat att jobba med ett långsiktigt engagemang där du har din coach vid din sida närhelst du behöver det. Bitvis kommer det att bli lite längre uppehåll men känslan av att du har någon som backar upp dig när det behövs är guld värd. Kom också ihåg att, genom att välja ett av de större paketen, gör du samtidigt ett väldigt starkt "Statement" gentemot dig själv om att du är redo att växa!

Jag engagerar mig i ett begränsat antal klienter för att kunna ge dig min exklusiva och fulla närvaro!

Kontakta mig för att boka en tid för ett kraftfullt samtal eller coachpaket. 

Du kan också uppge ditt telefonummer så kan vi ringas och prata. Ingen kostnad.

Eller skriv din fråga så svarar jag.

Med värme!
Martin