Att växa som företagare

- Går du i tankar om att starta eget eller är du redan företagare/företagsledare och vill utveckla din verksamhet? Jag erbjuder tjänster brett inom området och specifikt för just dina behov!

 Att bygga upp eller utveckla en  framgångsrik verksamhet kan vara närmare dig än du tror. En av de mest grundläggande elementen för framgång är att vara sann mot sig själv i vad du erbjuder och varför du erbjuder det. Därefter är det dags att berätta din story från hjärtat och se till att den är både trovärdig och attraktiv. Steget därefter är oftast att ha en uttalad strategi för hur kunderna skall hitta dig och vilja köpa dina tjänster. Jag kan vara din sparringpartner inom alla dessa områden.

Jag har arbetat som egen företagare i större delen av mitt liv och lärt mig genom både framgång och motgång. Mitt unika erbjudande är att jag spänner över ett brett område som täcker såväl de mjuka värdena som konkreta affärsstrategier.

Med värme/Martin T

Ditt och företagets varumärke
Kanske står du inför en nystart, eller så är du redan företagare, eller så leder du en större företagsverksamhet? Ovasett vilket så behöver du vara i synk med ditt företags varumärke och stå för tjänsten och värderingarna. Detta lägger grunden till allt vad du gör i din verksamhet. Genom att arbeta genuint med dig själv för att förstå din egen (och företagets) unikhet så sätter du också tonen för hur framgångsrik du kommer att bli. Ingen vill lyssna på en gitarrspelare med ostämt instrument. I denna fas av vårt arbete tillsammans hittar du din egen inre potential och kraft. 

Affärsstrategi
Nästa steg är att bidra till att varumärket och tjänsterna som du företräder sänder ut ett tydligt och trovärdigt budskap. I dag ökar näthandeln lavinartat. Potentialen att nå ut är enorm och har många gånger inga geografiska gränser. Jag hjälper dig att se hur just din verksamhet skall närma sig sin marknad. Det finns många smarta plattformar för att hantera ditt digitala flöde. Tillsammans hittar vi din strategi och plattform för att lyckas.

Videoproduktion
Rörlig bild får mer attention oavsett om du skall annonsera på sociala medier eller kommunicera på din hemsida eller via epost med dina kunder för att öka försäljningen. Jag kan hjälpa dig med grundläggande teknik och strategier för att lyckas. Kanske filmar och redigerar du själv efter mina instruktioner? Eller så tar du min hjälp i delar av det. Jag stöttar och bygger samtidigt upp din kunskap så att du själv kan göra allt mer, om du vill det.

Vill du träffa mig för ett personligt möjlighetsmöte så skicka mig ett meddelande genom formuläret bredvid. Då kan vi tillsammans ta reda på vad som kan vara ditt nästa steg och om vad som du skulle behöva min hjälp med.

Vi ses! Martin