INDIVIDUELLA SAMTAL

När avsatte du senast en timme för prata om ditt liv, önskningar och drömmar? De flesta av oss gör inte det. Vi tycker helt enkelt att det räcker med vårt vanliga "tänkande" i vardagen. Vad som gör den stora skillnaden med att träffa en coach är att du aktivt får sätta ord på både tankar och känslor. 

De flesta blir förvånade på vad som kommer ut när de ger sig tid att lyssna på sin inre röst. Tillsammans med mig som coach kan du utforska både dina tankar och känslor. Vad styr dina livsval i dag? Är du i synk med ditt innersta jag eller har du tappat bort dig själv på vägen?  Kanske står du i ett vägskäl och behöver ta dig en funderare på vart alternativen leder, och vart du egentligen vill?

Min roll som coach är att vara en aktiv lyssnare som flikar in frågor som gör att du ser dig själv klarare. Jag är även ett stöd för att du skall kunna omsätta dina inre insikter till förändringarna i det yttre. När våra samtal har gett dig en knuff tillbaka i flödet så behöver du inte mig längre. Då tackar jag för att jag fått ta del av din resa och önskar dig ett lyckligt och harmoniskt liv - För det är så livet är menat att levas!

KRAFTFULLA SAMTAL (inledande samtal á 1 h) 
Kraftfulla samtal är väldigt nära de coachande samtalen som följer om du vill fortsätta. Du kan nyttja maximalt ett kraftfullt samtal (som har ett fördelaktigare pris än ordinarie coaching). Jag har valt att göra här så för att fler skall få möjlighet att prova coaching. Vad vi oftast gör under samtalen är att utforska ditt nuläge samt titta på hur de överensstämmer med var du vill vara. Därefter bestämmer du om du vill ha mer coaching och vilket paket som passar dig.

Pris KRAFTFULLA SAMTAL:
Privat: 400 kr (max 1 samtal)
Företag: 500 kr (max 1 samtal)

COACHSAMTAL (1 h/ tillfälle)
Coachsamtal är ofta en naturlig fortsättning på de inledande kraftfulla samtalet. För mig är alltid coacahing att  sätta fokus på sitt inre förhållingssätt till sig själv. Att utforska vem man egentligen är, bortom egna och andras föreställningar. Genom att lyssna på din egen inre visdom så ger sig oftast de kommande stegen av sig själv. 

Pris COACHSAMTAL:
Privat: 750kr per tillfälle
Företag: 900kr per tillfälle

Pris COACHPAKET med 3 samtal:
Privat: 2150 kr
Företag: 2 600 kr

Pris COACHPAKET med 5 samtal:
Privat: 3450 kr
Företag: 4100 kr

Coachingträffarna kan hållas i Malmö eller i Höllviken. Jag coachar även över telefon eller Skype.
(samtliga priser är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag)